We doen ons werk met een hecht team. Accuraat, met plezier en gedreven. In z’n algemeenheid voor een veilige samenleving en voor onze opdrachtgevers in het bijzonder. We stellen het dan ook bijzonder op prijs dat de waardering daarvoor geregeld wordt geuit. En daar willen we (bij uitzondering) best even mee pronken.

SafetyCT is voor ons een betrouwbare partner op het gebied van ICT oplossingen die wij toepassen binnen ons brandweerzorg domein. Als onze organisatie ondersteuning nodig heeft blijkt telkens weer dat haar medewerkers kennis en ervaring hebben van diverse brandweerprocessen en daardoor ook gericht oplossingsgericht adviseren en ondersteunen.

Team OV, veiligheidsregio Limburg-Noord

Allemaal niets dan lof. Voor jullie goede kennis en kunde van de wereld die meldkamer heet. Daarnaast voor jullie passie en drive.

Leon Jehae, Hoofd bedrijfsvoering Gemeenschappelijke Meldkamer Limburg

De huidige samenwerking met SafetyCT ervaren wij als zeer prettig. Dienstverlening en het gezamenlijk zoeken naar oplossingen staan hierin centraal. Kortom een betrouwbare partner in het veiligheidsdomein.

Maurits Koning, Functioneel Beheerder Mobiele Operationele Informatievoorziening Brandweer Gelderland Zuid

Een bedrijf intrinsiek gemotiveerd om met ICT oplossingen bij te dragen aan snelheid en kwaliteit van de operationele inzet van de hulpdiensten.

Mark Knaapen, Coördinator Operationele Informatie Voorziening, veiligheidsregio Haaglanden

Dank jullie wel. Het succes (van de migratie naar de meldkamer Bergen op Zoom) is mede te danken aan jullie jarenlange en fantastische ondersteuning.

Alfred van der Meer, Bedrijfsvoering specialist, Landelijke Meldkamer Samenwerking

Jij en je team bedankt, Frans!! Het was een hele mooie samenwerking met veel energie en doorzettingsvermogen. Een intensieve, maar heel erg leerzame periode vooraf. Een prachtige aanloop naar de meldkamer Midden Nederland in Hilversum straks.

Gerard de Vries, Leiding OC Lelystad / Naarden, Politie Nederland

Frans dankjewel. Na een lange en gedegen voorbereiding is de migratiedag super verlopen!

Marnix Marcusse, Plv. teamleider Meldkamer Ambulancezorg Lelystad / Naarden