Zoek

+31(0) 183 508 150

Falck C&T wordt Safety Consulting & Technology

LCMS-Plot

Vanaf heden zullen wij verder gaan als Safety Consulting & Technology. Door middel van dit bericht willen wij u informeren over de overname en verzelfstandiging en wat dit voor u betekent.

De afgelopen 20 jaar is AVD-ICT, later Falck Consulting & Technology, uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner voor iedere partij die werkt aan integrale veiligheid, brandweerzorg, het meldkamerdomein, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Dankzij onze diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, onze expertise en onze kenmerkende, persoonlijke servicegerichte aanpak hebben wij het met u samen mogelijk gemaakt uw werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren. We dienen een gezamenlijk doel, het vergroten van de veiligheid binnen de samenleving als geheel.

Onze ambitie is en blijft onze dienstverlening verder uit te bouwen. Met elkaar oplossingen voor het veiligheidsdomein bedenken, verfijnen en integreren op een zeer hoog serviceniveau. U kunt daarbij volledig op ons vertrouwen, net zoals de burgers op uw veiligheidsdiensten kunnen vertrouwen.

​Deze verzelfstandiging brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. De huidige medewerkers van Falck Consulting & Technology blijven bij Safety Consulting & Technology in dienst, op dezelfde locatie in Gorinchem. De naam blijft de komende periode hetzelfde, wij streven ernaar binnen een half jaar de naam Safety Consulting & Technology in alle communicatie te gebruiken. Tevens behoudt u uw vaste contactpersoon.

Safety Consulting & Technology zal zich door middel van Consultancy en softwareproducten volledig blijven focussen op het meldkamerdomein, de Geografische Informatie Systeem (GIS) oplossingen en de Safety Portal klanten. De overige advies activiteiten gerelateerd aan de publieke en industriële markt blijven deel uitmaken van Falck Nederland. Uw contactpersoon hiervoor is Berthil van den Poll (06-55 70 3818).

Wij kunnen ons voorstellen dat dit nieuws vragen bij u oproept. Wij zullen binnenkort contact met uw organisatie opnemen om u nader te informeren en eventuele specifieke vragen te beantwoorden. Heeft u voor die tijd al een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Met vriendelijke groet, namens alle medewerkers van Safety Consulting & Technology,

Onno Stumphius                                      Dennis Coppens
06-12968129                                               06-46112329