Zoek

+31(0) 183 508 150

Full-stack web ontwikkelaar (m/v)

Vacature-20200721-1

Deze vacature is inmiddels vervuld. Interesse in een andere functie? Je bent welkom om je CV toe te sturen naar: info@safetyct.com onder vermelding van ‘open sollicitatie’.

VACATURE: FULL-STACK WEB ONTWIKKELAAR (32 tot 40 uur)

SafetyCT in Gorinchem zoekt een web developer. Ben jij een .NET ontwikkelaar en zoek jij een rol waar je een échte bijdrage levert aan de veiligheid van Nederland door hulpdiensten en meldkamers nog beter samen te laten werken middels slimme GIS oplossingen? Wil jij bouwen aan geavanceerde GIS software die letterlijk van levensbelang is? Lees dan snel verder.

De afgelopen 20 jaar is Safety Consulting & Technology uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner op het gebied van veiligheid voor meldkamers, hulpdiensten, veiligheidsregio’s, crisisteams en bedrijven. Wij dienen met onze klanten een gezamenlijk doel, het vergroten van de veiligheid binnen de samenleving als geheel.
Onze ambitie is om onze dienstverlening verder uit te bouwen. Met elkaar oplossingen voor het veiligheidsdomein bedenken, verfijnen en integreren op een zeer hoog serviceniveau. Waardoor onze klanten op Safety Consulting & Technology kunnen vertrouwen zoals burgers op de veiligheidsdiensten van onze klanten vertrouwen.
Vanuit onze boerderij aan de rand van Gorinchem, werken wij in een informele rustige werksfeer met veel passie aan onze producten en diensten. Daarbij combineren we kennis van techniek en het domein, waardoor onze oplossingen niet alleen technisch voldoen, maar vooral ook functioneel passen op de wensen van de gebruiker. Omdat wij vervolgens deze oplossingen integreren in de processen van de klant leveren deze een duidelijke meerwaarde aan de dagelijkse werkzaamheden.

De functie:

Wij gaan onze GIS-ontwikkelcapaciteit uitbreiden. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze in huis ontwikkelde GIS en meldkamer applicaties. Deze applicaties worden o.a. gebruikt door de brandweer in Nederland en België. Het ontwikkelteam bestaat uit 4 ervaren ontwikkelaars, twee skilled support medewerkers en 2 technisch GIS constants (met ontwikkel ervaring).
Onze software is gebouwd in “plain javascript, java en angular” en als database structuur gebruiken we “postgres”. Voor de frontend werken we met “javascript, angular en openlayers”. De complexiteit van onze software zit voornamelijk in “integratie met andere systemen en meldkamers en het visualiseren van verschillende geografische informatie”.
Naast de ontwikkeling van software draagt het team ook zorg voor de implementatie bij de klanten van Safety Consultancy & Technology.
Het team kenmerkt zich door hoge mate van eigen initiatief, flexibiliteit, creativiteit en passie voor veiligheid. Stuk voor stuk betreft het vak volwassen developers waar je veel van kan leren, maar die ook graag van jou leren. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze marktpositie te behouden en te versterken. Jouw bijdrage daarin is essentieel.

Jouw profiel:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau met een (afgeronde) studie als Informatica of gelijk daaraan
 • Ervaring met JavaScript, HTML, CSS en NodeJS
 • Kennis van C# en het .NET-framework vinden wij erg plezierig, maar andere object georiënteerde programmeertalen en web development ervaring kan ook passend zijn.
 • Je gaat voor kwaliteit, maar begrijpt dat een commercieel bedrijf ook voortgang en actie gerichtheid nodig heeft om tot afgeronde projecten te komen
 • Je bent in staat om verder te kijken dan alleen de code, maar juist ook de business case van de klant te doorgronden.

Als mens ben je analytisch en communiceer  je makkelijk met collega’s en klanten . Omdat wij internationaal actief zijn is je beheersing van  de Engelse taal goed. Jij bent nieuwsgierig aangelegd en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Tenslotte vinden we het gewoon tof, als je affiniteit hebt met GIS en/of hulpdiensten (brandweer). Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Wij bieden jou:

 • De salaris indicatie ligt rond de 50000 bruto per jaar op basis van 40 uur.
 • 25 vakantiedagen
 • Auto van de zaak of een andere passende mobiliteitsregeling
 • Een gezellige werkplek (landelijk gelegen boerderij), met periodiek leuke teamuitjes en met humor op de werkplek
 • Een klein team, waarin jij je eigen rol kan vormgeven en waar je jezelf kan zijn
 • Flexibele werktijden en thuis werken
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Reageren of eerst meer informatie?

Ben jij een professional met passie voor veiligheid en op zoek naar een uitdaging om als ontwikkelaar mee te werken aan hele mooie innovatieve oplossingen? Stuur dan je CV naar secretariaat@safetyct.com of via WhatsApp naar 06 – 4611 2329. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Coppens op telefoonnummer 06 – 4611 2329.

Of bekijk onze bedrijfsvideo om nog beter beeld te krijgen van wat wij doen: Link naar bedrijfsvideo.

Acquisitie op basis van deze vacature is ongewenst.