Zoek

+31(0) 183 508 150

ISO Certificering Behaald

ISO-certificering-v3

De afgelopen weken is er heel hard gewerkt om de ISO certificeringen 9001 en 14001 te realiseren. Deze certificaten zijn ondersteunend om de organisatie op een juiste manier toekomstvast en professioneel in te richten en te bewaken dat dit ook zo blijft. Jaarlijks volgt er een audit en over 3 jaar volgt weer een hercertificering.

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem.

Tijdens de pre-audit bleek al dat we er goed voor stonden, maar ook de daadwerkelijke audit is zeer goed verlopen. Diverse mensen zijn geïnterviewd, software ontwikkelproces, testproces, servicedesk, bhv, algemeen stuk en management/ salesproces. Er zijn tijdens de audit geen bevindingen gevonden. En dus is SafetyCT met vlag en wimpel geslaagd.

Er zijn wel wat adviezen gegeven hoe we het nog beter kunnen doen, deze zetten we op een rij en gaan we implementeren waar het bijdraagt aan een betere dienstverlening aan onze klanten en/of een verbetering is voor onze medewerkers.

 

Veiligheid Voor Alles, Alles Voor Veiligheid