Zoek

+31(0) 183 508 150

Overlijdensbericht Frank van de Poll

Frank-4.1

Tot ons groot verdriet moeten wij jullie informeren dat na bijna 2 jaar dapper en moedig te hebben gestreden op 19 januari 2021 onze collega Frank van de Poll is overleden.

Frank heeft de afgelopen 13 jaar voor SafetyCT gewerkt. Zijn betrokkenheid is ook tijdens zijn ziekte onverminderd groot geweest. Gelukkig heeft Frank tijdens de periode van zijn ziekte ook nog kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Zijn gezin, familie, vrienden en zijn reizen naar Frankrijk. Natuurlijk was ook voor hem en zijn gezin de Covid situatie extra lastig in deze tijd.

Afgelopen herfst hebben wij met het hele kantoor zijn 12 ½ jarig jubileum digitaal gevierd met als hoogtepunt de memorabele Frank van de Poll pub quiz. Natuurlijk won hij deze quiz, echter het was nipt. Het bewijs, wat we natuurlijk al wisten, dat Frank erg geliefd was bij zijn collega’s en dat ze breed geïnteresseerd waren, niet alleen in de collega, maar bovenal in Frank als persoon.

Frank was voor het bedrijf een belangrijke schakel voor het product Care. Makkelijk gezegd bedoeld om te bepalen waar je het beste een brandweerkazerne kunt plaatsen om zo snel mogelijk ter plaatste te kunnen zijn. Hij heeft meegeholpen met bouwen en het uitrollen van Care naar alle Nederlandse veiligheidsregio’s en alle Belgische zones.

Bovenal herinneren wij ons Frank als een zeer prettig en betrokken persoon en dat is de afgelopen periode ook zeker niet veranderd. Frank was de eerste in een overleg die met opbouwende vragen of ideeën kwam bij een kantooroverleg. Ook in een telefoongesprek net voor de kerst, wilde hij al snel weten hoe wij naar de toekomst kijken voor het bedrijf. Welke kansen en welke uitdagingen wij zagen. Het toont zijn bevlogenheid en betrokkenheid aan, zelfs in zijn laatste weken hield dit hem bezig. En tussendoor was en bleef er ruimte voor een mooie grap. Wat koesteren wij die herinnering.

Natuurlijk heeft zijn ziekte en nu zijn overlijden enorme impact op de medewerkers van SafetyCT. De manier waarop hier door Frank en de collega’s mee is omgegaan heeft grote indruk gemaakt, ieder op zijn of haar eigen manier.

SafetyCT wenst Melanie, Ynske, Jarne, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe in deze tijd. Koester de mooie herinneringen aan een heel mooi mens die wij in ons midden hebben mogen hebben!

“Ook van mijn kant voelt SafetyCT, als het warmste ‘nest’ waar ik ooit heb gewerkt.”