Zoek

+31(0) 183 508 150

Vacature: Functioneel Beheerder M/V

VACATURE: FUNCTIONEEL BEHEERDER (32-40 uur)

SafetyCT in Gorinchem zoekt een functioneel beheerder. Ben jij een functioneel beheerder en zoek jij een baan waar je een échte bijdrage levert aan de veiligheid van Nederland door hulpdiensten en meldkamers nog beter samen te laten werken middels slimme Geo-IT oplossingen? Lees dan snel verder.

De afgelopen 20 jaar is Safety Consulting & Technology uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner op het gebied van veiligheid voor meldkamers, hulpdiensten, veiligheidsregio’s, crisisteams en bedrijven. Wij dienen met onze klanten een gezamenlijk doel, het vergroten van de veiligheid binnen de samenleving als geheel.
Onze ambitie is om onze dienstverlening verder uit te bouwen. Met elkaar oplossingen voor het veiligheidsdomein bedenken, verfijnen en integreren op een zeer hoog serviceniveau. Hierdoor kunnen onze klanten op Safety Consulting & Technology vertrouwen zoals burgers op de veiligheidsdiensten van onze klanten vertrouwen.
Vanuit onze boerderij aan de rand van Gorinchem, werken wij in een informele rustige werksfeer met veel passie aan onze producten en diensten. Daarbij combineren we kennis van techniek en het domein, waardoor onze oplossingen niet alleen technisch voldoen, maar vooral ook functioneel passen op de wensen van de gebruiker. Omdat wij vervolgens deze oplossingen integreren in de processen van de klant leveren deze een duidelijke meerwaarde aan de dagelijkse werkzaamheden.

De functie:
Als functioneel beheerder krijg je de mogelijkheid om in een dynamische omgeving kennis te maken met de technische kant van de Openbare Orde en Veiligheid in Nederland en België. Je leert te werken in verschillende softwarepakketten, klanten te ondersteunen en levert een actieve bijdrage aan het testen van de applicaties voordat deze aan de klant beschikbaar gesteld worden. Het ontwikkelteam bestaat uit 5 ervaren ontwikkelaars, 2 skilled support medewerkers en 2 technisch Geo-IT constants (met ontwikkelervaring). Een omgeving waarin jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.
Het team kenmerkt zich door een hoge mate van eigen initiatief, flexibiliteit, creativiteit en passie voor veiligheid. Stuk voor stuk betreft het vakvolwassen professionals waar je veel van kan leren, maar die ook graag van jou leren. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze marktpositie te behouden en te versterken. Jouw bijdrage daarin is essentieel.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en jouw taak is hun issues goed te registreren en ervoor te zorgen dat deze worden opgelost;
 • Je test nieuwe releases van softwarepakketten die door SafetyCT zelf of door een van haar partners zijn gebouwd;
 • Je signaleert en analyseert problemen in de processen en escaleert deze naar de tweedelijns medewerkers;
 • Je levert telefonisch of on-site support, maar je helpt de gebruikers ook door middel van remote tools en e-mails;
 • Je behandelt en beantwoordt een divers scala aan vragen. Enkele voorbeelden: Inlogproblemen, geen incidenten ontvangen van de 112 meldkamer, defecte hardware in voertuigen, wijzigingsverzoeken tot het maken van SLA rapportages.


Jouw profiel:

 • Affiniteit met IT en applicaties;
 • Minimaal MBO afgeronde opleiding of gelijkwaardige alternatieve opleiding / werkervaring;
 • Werkervaring als functioneel beheerder;
 • Bereid om af en toe te reizen naar de klantlocatie;
 • In bezit van een auto rijbewijs.

Als mens ben je analytisch en communiceer je makkelijk met collega’s en klanten. Omdat wij internationaal actief zijn is naast je beheersing van de Nederlandse taal ook je beheersing van de Engelse taal goed. Jij bent nieuwsgierig aangelegd en blijft graag op de hoogte van de nieuwste (technische) ontwikkelingen. Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Tenslotte vinden we het gewoon tof, als je affiniteit hebt met Geo-IT en/of hulpdiensten (bijv. brandweer). Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou:

 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Een gezellige werkplek (landelijk gelegen boerderij), met periodiek leuke teamuitjes en met humor op de werkplek;
 • Een klein team, waarin jij je eigen rol kan vormgeven en waar je jezelf kan zijn;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Een salaris dat past bij de geleverde inspanning.

Reageren of eerst meer informatie?
Ben jij een professional met passie voor veiligheid en op zoek naar een uitdaging als functioneel beheerder? Stuur dan je CV naar secretariaat@safetyct.com of via WhatsApp naar 06 – 4611 2329. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Coppens op telefoonnummer 06 – 4611 2329.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo om een nog beter beeld te krijgen van wat wij doen: Link naar bedrijfsvideo

Acquisitie op basis van deze vacature is ongewenst.