Zoek

+31(0) 183 508 150

Presentatie OOV specifieke navigatie

OOV-Navigatie-1

Op donderdag 4 juni 2020 om 10:00 gaan wij voor alle geïnteresseerden binnen en buiten de Openbare Orde en Veiligheid (OOV) sector een Webinar geven over een nieuw maatwerkproduct: OOV specifieke navigatie.

Safety Consulting & Technology is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en innovatieve producten om de Openbare Orde en Veiligheid (OOV) sector te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taak. Regelmatig door middel van eigen ontwikkeling of met onze vaste partners en soms in samenwerking met een nieuwe partner. Hiervoor bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland en luisteren wij goed naar tips van bestaande/nieuwe klanten en onze partners. Daar waar nodig onderzoeken we nieuwe producten en gaan relaties aan met nieuwe partners.

In onze zoektocht naar een nieuwe markt voor onze eigen software producten zijn wij een bedrijf tegengekomen welke gespecialiseerd is in het maken van navigatie producten en dit reeds succesvol implementeert bij hulpdiensten. Met dit bedrijf zijn wij in gesprek gegaan en hebben de functionaliteiten van onze huidige navigatie software vergeleken met het product van dit bedrijf. We zijn tot de conclusie gekomen dat het nieuwe pakket heel veel vergelijkbare functionaliteiten biedt in vergelijking tot het huidige pakket, inclusief extra functionaliteiten. Na wederzijds onderzoek van de mogelijkheden ontstond snel een goede match. En zo zijn wij de afgelopen maanden met elkaar aan de slag gegaan en hebben intern de software getest en beoordeeld.

Onze visie is dat het belangrijk is dat software oplossingen voor de OOV sector onafhankelijk zijn van hardware en besturingssysteem. Als een klant zijn/haar hardware moet vervangen mag dat geen invloed hebben op de software. Dit voorkomt onnodige kosten enerzijds en anderzijds biedt het u de vrijheid om innovaties en/of andere voorkeuren te implementeren. Kortom ons streven is om Multi-platform (Cross-platform) software aan te bieden. Wij doen dit al voor veel van onze producten en willen dat ook voor navigatie. De navigatie software kan draaien op Android, Windows, Linux en iOS. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de navigatie te draaien op Garmin devices.

Onze nieuwe partner biedt voor alle platformen een bestaande applicatie aan, maar wij kunnen in de toekomst door middel van een Software Development Kit (SDK) ook zelf de applicaties rondom de navigatie gaan bouwen. Wij krijgen daarmee de vrijheid om op basis van uw visie/ wensen de software door te ontwikkelen.

Met deze keuze voor navigatie kunnen we niet alleen bestaande klanten op bestaande platformen blijven ondersteunen.

Het is nu tijd om de markt kennis te laten maken met deze ontwikkelingen. Helaas nog niet in een plenaire meeting bij ons op kantoor of een andere centrale locatie.

Nieuwsgierig geworden, aarzel niet. Deze uitnodiging is voor iedereen die werkzaam is in Openbare Orde en Veiligheid en die interesse heeft in deze ontwikkeling.

We willen alle geïnteresseerden uitnodigen zich aan te melden via info@safetyct.com voor de online sessie van 4 juni 2020 om 10:00.