Zoek

+31(0) 183 508 150

Welkom Osman en Erwin bij SafetyCT

Welkom-Osman-en-Erwin

Osman komt als stagiair de servicedesk versterken en Erwin is vandaag begonnen in het software team.

SafetyCT is sinds deze zomer erkend leerbedrijf. Juist nu het lastig is in deze Covid-19 tijd om stageplekken te vinden, wil SafetyCT hier wat extra’s doen. Binnen de maatregelen die bij Covid-19 horen, kunnen jonge professionals zich zo verder ontwikkelen.

Osman wordt toegevoegd aan de service-afdeling en zal naast het helpen en ondersteunen van onze klanten, kennis maken met de diverse onderdelen binnen SafetyCT. Daarnaast heeft hij diverse opdrachten in het kader van zijn studie die hij middels praktijkcasussen binnen SafetyCT kan uitvoeren.

Erwin zal als GIS ontwikkelaar aan de slag gaan binnen het softwareteam. In verband met diverse nieuwe opdrachten en zeker ook in het kader van doorontwikkeling en innovatie was uitbreiding van het team een grote wens. Wij zijn maar wat blij dat Erwin direct gereageerd heeft op de vacature. Met zijn GIS achtergrond, jonge en frisse blik op software ontwikkeling en zijn ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties die bijna volledig overeenkomen met onze huidige applicaties en innovatie wensen was de match snel gevonden.

Wij wensen Erwin en Osman heel veel succes en bovenal heel veel plezier bij SafetyCT.