Zoek

+31(0) 183 508 150

SafetyNAV gecertificeerd door de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie

SafetyNAV-20230429.2

Inmiddels rijden er in enkele regio’s ambulances rond met de platformonafhankelijke en meest moderne en innovatieve navigatie software voor de hulpdiensten: SafetyNAV.

Trots zijn wij om te kunnen vermelden dat SafetyNAV het eerste navigatie en informatie systeem (NIS) is dat gecertificeerd is voor het gebruik met ZORG-ID. Safety Consulting & Technology is zelfs als eerste bedrijf gecertificeerd op de allernieuwste versie van ZORD-ID: ZORG-ID SMART.

ZORG-ID is hét authenticatieplatform in de zorg! ZORG-ID stelt softwareleveranciers in staat om hun klanten – zorgaanbieders die gebruikmaken van UZI-passen – zich snel en veilig te identificeren en authentiseren.

VZVZ biedt ZORG-ID aan zorgverleners aan via hun softwareleverancier. ZORG-ID is een generiek, centraal, veilig en vertrouwd platform voor identificatie en authenticatie in de zorg. ZORG-ID kent een veelheid aan (bestaande én toekomstige) toepassingen in de zorg, voldoet aan alle relevante standaarden van wet- en regelgeving en maakt een snelle en eenvoudige integratie mogelijk in zorgapplicaties ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen en/of veranderingen op dit gebied.

Meer informatie over de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie, zie de website van VZVZ.
Zie ook het volledige ZORG-ID SMART certificaat.