1 mei 2023

SafetyNAV gecertificeerd door de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie

Inmiddels rijden er in enkele regio’s ambulances rond met de platformonafhankelijke en meest moderne en innovatieve navigatie software voor de hulpdiensten: SafetyNAV.

Trots zijn wij om te kunnen vermelden dat SafetyNAV het eerste navigatie en informatie systeem (NIS) is dat gecertificeerd is voor het gebruik met ZORG-ID. Safety Consulting & Technology is zelfs als eerste bedrijf gecertificeerd op de allernieuwste versie van ZORD-ID: ZORG-ID SMART.

ZORG-ID is hét authenticatieplatform in de zorg! ZORG-ID stelt softwareleveranciers in staat om hun klanten – zorgaanbieders die gebruikmaken van UZI-passen – zich snel en veilig te identificeren en authenticeren.

VZVZ biedt ZORG-ID aan zorgverleners aan via hun softwareleverancier. ZORG-ID is een generiek, centraal, veilig en vertrouwd platform voor identificatie en authenticatie in de zorg. ZORG-ID kent een veelheid aan (bestaande én toekomstige) toepassingen in de zorg, voldoet aan alle relevante standaarden van wet- en regelgeving en maakt een snelle en eenvoudige integratie mogelijk in zorgapplicaties ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen en/of veranderingen op dit gebied.

Meer informatie over de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie, zie de website van VZVZ.
Zie ook het volledige ZORG-ID SMART certificaat.

green-light-100px